​Skåneporten skriver avtal med MAX för restaurang i Helsingborg

Skåneporten Fastigheter AB har tecknat avtal med MAX Burgers för etablering av kedjans andra restaurang i Helsingborg, den här gången i de norra delarna av staden.

Fast food och discount retail, i synnerhet i goda trafiklägen, är marknadssegment som fortsätter växa även i coronatider.

– Etableringen av MAX i norra Helsingborg möter marknadens behov och ständigt ökande efterfrågan av trafiknära servicehandel, säger Andreas Meyer, VD på Skåneporten Fastigheter AB.

Etableringen kommer att ske på Skåneportens Helsingborgsanläggning som ligger mellan ICA Maxi och City Gross utmed Ängelholmsleden.

– Läget är perfekt. Ängelholmsleden är vältrafikerad och bostadsområdet Drottninghög är under utveckling och växer. Vi ser mycket positivt på den här etableringen och ser fram emot att fortsätta växa vidare, säger Henrik Lejon, etableringschef MAX Burgers AB.

Exakt öppningsdatum är inte bestämt. Planen är att restaurangen ska öppna under 2021.

 

KONTAKTPERSON

Andreas Meyer
VD Skåneporten Fastigheter
0708-382238
andreas@skaneporten.se

 

Skåneporten Fastigheter AB äger, förvaltar och utvecklar kommersiella fastigheter i trafikintensiva handelslägen i södra Sverige. Skåneporten är en tillgänglig mötesplats som erbjuder besökaren möjligheter till såväl information som mat och annan trafikrelaterad servicehandel.

© Copyright - Skåneporten