Bygglov beviljat – Limhamns Kött & Vilt flyttar till Fiskehamnen på Limhamn

Limhamns Kött & Vilt flyttar till Strandgatan 17 på Limhamn.

Limhamns Kött & Vilt kommer att bedriva försäljning av bland annat charkuterier och andra delikatesser, med tillhörande servering. Verksamheten kommer att bygga vidare på fastighetens tradition med försäljning över disk i lokalen och skapa en modern miljö i hamnen med närproducerade produkter.

Skåneporten Fastigheter förvärvade fastigheten sommaren 2019. Byggnaden har sedan dess stått utan hyresgäst. Den tidigare fastighetsägaren hade tankar om att riva byggnaden och uppföra en nyproducerad saluhall på platsen. Skåneporten är måna om att bevara den befintliga byggnaden och dess kvalitéer.

– Vi bygger vidare på den ursprungliga traditionen. Byggnaden uppfördes ursprungligen för specerihandel och nyttjades för detta ändamål fram till 40-talet. Vi är glada över att Limhamns Kött & Vilt vill satsa här, säger Andreas Meyer, VD på Skåneporten Fastigheter och fortsätter:

– Limhamns Kött & Vilt kommer att komplettera det befintliga utbudet i Fiskehamnen på ett utmärkt sätt. De blir ett bra tillskott till den försäljning av fisk och skaldjur som idag bedrivs i intilliggande fastighet.

Christoffer Bjermer och Stefan Färdig driver Limhamns Kött & Vilt. De ser fram emot att öppna sin verksamhet i Fiskehamnen.

– Vi är glada över att ha hittat hem! Det ska bli roligt att komma igång och satsa fullt ut i en ny lokal i Fiskehamnen. Vi tror mycket på det här läget och att vårt koncept med närproducerade råvaror av hög kvalitet samt att vår passion för god mat och service har hittat rätt plats, säger Stefan Färdig.

 

 

© Copyright - Skåneporten