Skåneporten på plats vid invigningen av Circle K i Vä

Circle K:s fullerviceanläggning i Vä öppnade i somras – nu är den också officiellt invigd.

Ronny Lenander, fastighetsutvecklare på Circle K, inledde invigningsceremonin. Per Silverbratt, fastighetschef Circle K Sverige, talade om framtidens drivmedel för framtidens konsumenter och hur hållbarhetstänket genomsyrat den nya fullserviceanläggningen redan från projekteringsstadiet.

Skåneporten representerades av Johan Tegner, projektledare för Destination Vä. I hans invigningstal redogjordes för visionerna kring området.

– Destination Vä är ett starkt handels- och serviceläge i Kristianstad. Det är det självklara valet för alla som bor i närheten och är lättillgängligt för de som kommer från E22.

– Inom kort kommer startskotten gå för två nya restaurangetableringar här. Området kan också med fördel kompletteras med andra typer av verksamheter såsom gym, friskvård, sjukvård och olika typer av handel. Vi upplever ett stort intresse för etableringar och ser fram emot det fortsatta arbetet med utvecklingen av Destination Vä.

Johan Tegner, t.v., och Per Silverbratt.

 

Invigning av Circle K i Vä.

© Copyright - Skåneporten