ChopChop öppnar i Lund

Nu slår ChopChop upp dörrarna för sin nya restaurang på Norra Ringen i Lund. Restaurangen omfattar cirka 350 kvadratmeter i två plan. Restaurangen är ChopChops första i Lund.

ChopChop är Skandinaviens första drive thru-restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Den första restaurangen öppnades i Eskilstuna 2011.
– Vi driver ett 30-tal restauranger i Sverige och är glada över att vi nu öppnar vår första restaurang i Lund, säger Hans Ye, grundare på ChopChop.

Skåneporten Fastigheter äger, utvecklar och förvaltar fastigheter i trafikintensiva lägen. Skåneporten är en tillgänglig mötesplats som erbjuder besökaren möjligheter till såväl information som mat och annan trafikrelaterad servicehandel.

– På vår Skåneporten-anläggning på Norra Ringen finns ett brett utbud av restauranger, till exempel Burger King, Subway och Orvars. ChopChop kompletterar det befintliga restaurangutbudet. På Skåneporten finns något för alla, säger Andreas Meyer, VD på Skåneporten Fastigheter AB.

I samband med ChopChops etablering färdigställs den sista etappen av Skåneporten i Lund.

– Vi förvärvade fastigheten hösten 2017. Vid det tillfället var den nästan tom. Idag finns här ett tiotal verksamheter som sysselsätter ett hundratal människor. Jag är nöjd över att vi på så kort tid har lyckats konvertera fastigheten till en attraktiv mötesplats med servicehandel, säger Andreas Meyer.

 

 

KONTAKTPERSON

Skåneporten Fastigheter AB
Andreas Meyer
070 838 22 38
andreas@skaneporten.se

© Copyright - Skåneporten