Mekonomen öppnar verksamhet på Skåneporten i Örkelljunga

Mekonomen har tecknat avtal för etablering på Skåneporten i Örkelljunga. Detta skedde i samband med att Örkelljunga kommun och Föreningen Örkelljunga Näringsliv arrangerade mässan Örkelljunga Träffas.

Mekonomen är nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker, verkstäder och bilvårdsanläggningar.

– Genom vårt rikstäckande nät av anläggningar har vi den bästa tillgängligheten i branschen. Vi etablerar nu en Gör det själv-tvätt på välkända Skåneporten i Örkelljunga, säger Stefan Bevenmark, affärschef på Mekonomen.

Gör det själv-tvätten blir den första i Örkelljunga och kommer att öppna på Skåneporten sommaren 2020.

– Med Mekonomen stärker och kompletterar vi utbudet på Skåneporten. Vi vill erbjuda människor i och kring Örkelljunga samt tillstannande trafikanter ett bra utbud av trafiknära servicehandel, säger Andreas Meyer, VD på Skåneporten Fastigheter AB.

Både Mekonomen och Skåneporten Fastigheter var med som utställare på mässan Örkelljunga Träffas. Mässan var välbesökt av näringsliv, intresseorganisationer, kommunen och privata intressenter.

– Mässan bjöd på flera spännande möten och var en mycket positiv upplevelse för oss. Det var naturligtvis extra glädjande att signera avtalet med Mekonomen på plats, avslutar Andreas Meyer.

 

 

 

KONTAKTINFO

Andreas Meyer
VD Skåneporten Fastigheter
0708-382238
andreas@skaneporten.se

 

Foto: Marcus Karlsson, Francus.se

© Copyright - Skåneporten