Limhamns Kött & Vilt till Fiskehamnen på Limhamn


Stefan Färdig och Christoffer Bjermer. Foto: Truls Bärg

Den populära delikatess- och restaurangverksamheten storsatsar och etablerar sig i Fiskehamnen på Limhamn. Där blir de granne med Limhamns Fiskrökeri.

Skåneporten förvärvade fastigheten på Strandgatan 17 sommaren 2019. Sedan dess har man arbetat aktivt med att hyra ut lokalen till en verksamhet som stärker platsen och bidrar till ett attraktivt folkliv på Limhamn.

– Limhamns Kött & Vilt kommer att komplettera det befintliga utbudet i Fiskehamnen på ett utmärkt sätt, säger Andreas Meyer, VD på Skåneporten Fastigheter.

Christoffer Bjermer och Stefan Färdig driver Limhamns Kött & Vilt. De ser fram emot att öppna sin delikatessbutik med servering i Fiskehamnen.

– Vi är glada över att ha hittat hem! Skåneporten har varit flexibla och hjälpt oss till ett attraktivt läge med goda grannar. När de presenterade den här lokalen föll pusselbitarna på plats. Det ska bli roligt att komma igång och satsa fullt ut i en ny lokal i Fiskehamnen, säger Stefan Färdig.

Limhamn växer och många människor har flyttat hit de senaste åren. Runt Fiskehamnen har det tillkommit ett antal för Limhamn nya verksamheter i form av butiker, restauranger och annan servicehandel.

– Vi adderar nya värden till området. Etableringen stärker Fiskehamnen som är ett genuint maritimt handelsläge intill vattnet på Limhamn. Med Limhamns Kött & Vilt intill fiskrökeriet blir det en mötesplats som attraherar såväl Limhamnsbor som besökande, säger Andreas Meyer.

Limhamns Kött & Vilt beräknas öppna i lokalen bredvid fiskrökeriet hösten 2020.

– Vi tror mycket på det här läget och att vårt koncept med närproducerade råvaror av hög kvalitet samt vår passion för god mat och service har hittat rätt plats, avslutar Stefan Färdig.

Croisette Real Estate Partner deltog i uthyrningsarbetet.

 


Stefan och Christoffer utanför sin nya Lokal i Fiskehamnen. Foto: Truls Bärg

 

KONTAKT

Andreas Meyer, VD Skåneporten Fastigheter
andreas@skaneporten.se
070-8382238

Stefan Färdig, Limhamns Kött & Vilt
stefan@limhamnskottovilt.se
070-8778463