Skåneporten förvärvar fastighet av Ronneby kommun

Fastigheten är belägen i kvarteret Gärdet i Ronneby, vid Karlskronavägen intill E22. Fastigheten omfattar totalt 7000 kvm mark. Skåneporten avser att expolatera området med laddstationer och andra drivmedel samt annan trafiknära servicehandel.

– Det är ett ypperligt läge för trafiknära servicehandel. Vi har kontakt med ett flertal aktörer. De första etableringarna är klara och kommer att offentliggöras inom kort, säger Andreas Meyer, VD Skåneporten och fortsätter:

– Vi är glada över vår första investering i Ronneby och för vårt goda samarbete med Ronneby kommun, som utmärker sig genom sitt positiva företagsklimat.

– Det finns ett stort intresse för att etablera verksamhet i kvarteret Gärdet. Vi är glada över att ha sålt mark till Skåneporten. Det händer mycket positivt i Ronneby, inte minst när det kommer till utvecklingen av handeln, säger Torbjörn Lind, näringslivschef Ronneby kommun.

 

 

KONTAKT

Andreas Meyer, VD Skåneporten Fastigheter
andreas@skaneporten.se
070 – 838 22 38

© Copyright - Skåneporten