Björn Lanner utses till VD på Öresundsporten

Björn Lanner har idag utsetts till VD på Öresundsporten. Björn har över 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom bank- och fastighetsbranschen.

– Öresundsporten får med Björn en solid och handlingskraftig kapacitet med lång erfarenhet inom finans- och fastighetsbranschen. Jag är helt övertygad om att Björn är rätt person att utveckla Öresundsporten, säger bolagets grundare Ole Bang Pedersen.

– Det kändes naturligt att tacka ja till den här möjligheten när frågan kom. Tillsammans med de duktiga medarbetarna på Öresundsporten ser jag fram emot att driva bolaget framåt, säger Björn Lanner.

Öresundsporten AB etablerades 1994 av Ole Bang Pedersen och är ett fastighetsbolag med fokus på bostäder, samhällsfastigheter och servicehandel i Sydsverige. Bolaget äger, förvaltar och utvecklar ett fastighetsbestånd i Sydsverige om cirka 72 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta, med ett samlat värde på cirka 1,5 miljarder kronor. Skåneporten Fastigheter ingår i koncernen.

© Copyright - Skåneporten