”Många företag är intresserade av att etablera sig i Karlshamn”

Skåneportens VD Andreas Meyer stod i händelsernas centrum i morse då han talade vid en fullbokad och coronaanpassad frukostträff, på inbjudan av Företagarna Karlshamn.

Lasse Nilsson, ordförande Företagarna Karlshamn, var glad över att kunna genomföra frukostträffen. I våras ställdes det in på grund av corona – nu var besökarantalet begränsat, ytrymmet stort och samtliga deltagare genomgick en kroppstemperaturmätning innan mötesstart.

– Vi har försökt genomföra detta tidigare men fick ställa in vid det tillfället. Det är naturligtvis glädjande att vi kunde genomföra det nu istället och det känns som att det var ett väldigt uppskattat evenemang.

I deltagarskaran samlades både prominenta representanter från näringslivet och tjänstemän från kommunen. En av deltagarna var Mathias Wijk, etableringschef i Karlshamns kommun.

– Vi ser att det är mycket positivt som händer i Karlshamn och Skåneporten har en nyckelroll i det, sa Mathias Wijk.

Åhörarna visade stor entusiasm för Duverydsområdet och det som händer där.

– Vi kan konstatera att många företag är intresserade av att etablera sig i Karlshamn. Vi får många positiva signaler, säger Andreas Meyer.

 

På bilden syns Andreas Meyer, VD på Skåneporten, Nina Andersson, näringslivschef på Karlshamns Kommun och Lasse Nilsson, ordförande i Företagarna Karlshamn.

 

© Copyright - Skåneporten